Mall of Scandinavia

Igår, lördag, var jag på det mest fantastiska köpcentrumet, visserligen att vi var där under Valborg men då var det inte mer folk än på Täby centrum. Rent procentuellt lär det ha varit ganska lika. Det som inte är räknat i statistiken är att det som sagt var Valborg igår. Så många hade kanske åkt bort osv. I sista stund, fem minuter innan jag skulle åka så bestämde jag mig för att byta outfit. 
Slutade upp med en ganska klassisk stil. Skönt. Perfekt när man gick i ett köpcentrum. 


Ett par nya skor fick följa med mig hem, som planen är att kunna ha på jobbet till sommaren osv. 


Även dessa fick följa med mig. Känslan av kvalité. Köpte dessa för mycket dyrare än de svarta, men skillnad på kvalité är ju kopiöst! Hade sådan bra magkänsla när jag provade dem. Så de fick följa med mig hem och sen användes dem hela kvällen. 


Vi åt sen lunch vid 15-16 tiden hos egons !! Sååå fantastisk mat och ställe. Ska få lite bilder från Veronica. Så jag kan visa er. 


En helt magisk plats. Jag älskade det. 
Sen fick vi håret stylade gratis. Vilket var fantastiskt. Ska visa bättre bild sen. 


Nu avslutar vi snart detta inlägg. Blir bildbomb ju! Jag älskade stället. Däremot stödjer jag inte alls det som Kalla fakta tog upp. Att de jobbade för 30 kr timmen och fick inte gå med i facket osv. Vem arbetar under sådana villkor? Jo men visst uppenbarligen. Annars hade vi inte jag MoS här. Men det är sjuka förhållanden.