SKAM hysteri

Kom igen, dagens hysteri. Jag är helt beroende av SKAM. Jag har verkligen mina perioder med hur beroende jag blir av saker, första hyserin var helt klart One Direction, när jag verkligen hade bestämt mig för att inte gilla dem till att sedan vara tokkär i dem, och det var tillsammans med PIC som vi båda var likadana, vi ska inte börja gilla 1D men se vart vi är nu,..Nu har dock den hysterin lagt sig, efter det kom nog 5SOS, där jag var inte lika beroende men ändå ganksa hysterisk kring dem. Vad kom sen? Beverly Hills 90210, som PIC presenterade för mig, helt totalt kär i Dylan, den hysterin var verkligen intensiv under de 4 månaderna, sen började det dala ut lite...till sommaren kom nästa hysteri, Me Before You - Livet efter Dig, också PIC som introducerade den boken för mig, helt nerkärad i Will och Lou. så bra bok, kunde knappt bärga mig sen när filmen släpptes. Sen var det Fast and Furious och Paul Walker hysteri, CRAZY. Och nu är det SKAM, som även där var PIC som verkligen sa åt mig att vi var tvugna att se, men då var jag så sjukt skeptisk till det i och med att det är norska...som jag har väldigt svårt för efter Fritt Vilt...vilket var flera år sedan jag såg men shit vad rädd jag blev...men nu med SKAM så har jag kommit över det. 
 
OCH idag släpps säsong 3 med svensk text på SVT PLAY! Gissa vem som sitter bänkad?? Pappa tycker helt klart det är väldigt jobbigt med mina olika hysterier..känns nästan som han är irriterad på mig och på något sätt förstår jag det, jag är väldigt extrem och intensiv när det kommer till saker som dels berör mig och som man faktiskt känner igen sig i. 
 
 Och vilka älskar inte Noora och William?? Jag är så kär så det finns inte, samma som med Brenda och Dylan, men William är i min ålder xD 
 
ni som inte har sett SKAM - gööööör det!