Recap 2016

Vi börjar i början och slutar i slutet, eller vad säger ni? 2016 fick en relativt lugn start, med ridning på schemat och en tillbakablick till 80-talets färgglada dagar på Kickoff, vilket var bland det roligaste som jag varit med om, kan fortfarande titta på videos från den kvällen, så galet roligt. Nu för i år är jag mer spänd, vi backar bandet ytterligare till 70 talet och Woodstock, och jag har ingen outfit alls förn den kvällen.... Januari bjöd även på ett spännade lunchmöte..
 
 
I februari fortsattes det med massor av häst, väldigt mycket och väldigt mycket Beverly Hills 90210. Tyckte det var ganska bra av mig att plöja igenom 10 säsonger på 4 månader, snacka om att sitta bänkad. Jag började även gymma vilket var galet skönt, men nu är det bara på'tt igen. 
 
 
Mars 2016, bjöd på en magisk konsert, med Ellie Goulding, helt galet, den kvinnan på scen, jag säger bara wow! Som vanligt hade jag med mig min vapendragare och partner in crime på den konserten. Och påsken kom tidigt förra året. 
 
 
April, jag lämnade tonårslivet bakom mig och klev in i vuxenlivet som 20 åring,  väldigt glad och nöjd. Men även om man inte känner någon skillnad just den dagen så blev det så extremt läskigt, man fick gå på systemet och ja det var flera saker man fick göra utan att man tänkte på det, på något sätt las det över mer ansvar på en. Fortfarande mycket häst och bb cup gick av stapeln. 
 
Maj, bjöd på kalas av PIC och Amsterdamresan, vilket helt klart kommer vara ett minne för livet. Maj bjöd även på Rod Stewart konsert, vilket var sjukt imponerande hur han på 70 år var så energisk på scen, körde fler klädombyten än många andra och bara ägde scenen, en dag vill jag också älska något så mycket som han gör att stå på scen. 
 
En vecka efter Rod Stewart konserten, så var vi inne i Juni och 5SOS konserten med VIP biljetter gick av stapeln. 
Sen någon vecka efter det, var det en efterlängtad semester till Mallorca, helt magiskt vad skönt. Med mycket roligt sällskap. 
 
 
 
i Juli var det äntligen dags för Göteborg resan, hur magiskt kul var inte det, vi åt fantastisk mat, hela tiden, vi var på Liseberg, vilket jag annars aldrig vågar. Men jag vågade till och med åka Helix och en massa andra galna saker. Rihanna var i stockholm och spelade och jag fick en härlig dag och kväll med Heartbreak Girl. 
 
I augusti jobbade jag extra och var på möte åt jobbets vägnar i huvudstaden. 
 
I september kom Trollis och gjorde undersökning hos mig, dock inget fel på henne, förväntade mig inget annat heller ;), 
 
I oktober, slutade jag rida igen, av en anledning som får stanna här än att vara officiellt på bloggen. Bilbatteriet dog...under allahelgona, när inget har öppet, fick köpa ett provisoriskt batteri på biltema. 
 
November bjöd på tandvärk, komplikationer med bilen, och bokning av Little Mix biljetter. Jag lämnade in bilen på service, varpå de märker att signalhornet inte fungerar. WTF? så det bokades ny tid, i december men då hittade det inget heller, så boka ytterligare ny tid hos annan verkstad i slutet på december, där hittar de felet men det kostar mer än halva värdet på själva bilen att ens laga...inte värt det dock. Jobbar fortfarande på hur vi ska lösa det. Blev även introducerad till Fast and Furious och köpte 1-7 och bara älskar dem. Det är lite roligare att trycka på gasen efter det...Sen var det tre år sedan Paul Walker dog...hemskt nog. November bjöd även på sjukdom, halsfluss, lunginflammation och öroninflammation, fick åka till husläkarjouren och få pencillin och antibiotika.. tror jag. 
 
December bjöd på gott julbord med jobbet och massa födelsedagar hos familjen Bladlund, så mysigt. och en jul utöver det vanliga, då vi inte firade med kusinerna på Lidingö men de kommer istället hit på imorgon för att fira jul. Min nyårsafton spenderades på akuten...ramlade, stukade foten något kopiöst och nu är jag sjukskriven och går på kryckor och äter alvedon... 
 
 
Så första halvåret var ganska ok, jag mådde inte riktigt bra psykiskt då och kände mig väldigt arg, och när det väl började vända så hände en massa SKIT saker bokstavligen så från september och till nu så har det varit kaos, och mycket känslor upp och ned. Men vad som hände behöver inte ni veta nu.