Godmorgon

Idag känns det ju som det är söndag fast det är lördag, så skönt med en extra dag. Idag kommer det nog bli en lugn dag, utan en massa spring - har något fruktansvärt ont i foten idag, gick nog lite mycket på den igår. Men det är klart när släkten kommer och mina favoritkusinbarn och enda kusinbarnen kommer hit. Bedårande. 
 
Jag såg klart på SKAM säsong tre igår strax innan midnatt, så himla bra. Men samtidigt så är jag sjukt ledsen för att Thomas Hayes har hoppat av serien, i och med att han spelade William som kämpade något förbaskat mycket för att bli tillsammans med Noora. Och att han inte ska fortsätta kämpa för henne nu? Det känns bara sjukt tråkigt, men det är som det är höll jag på säga, det är inte så konstigt, de är unga skådespelare som faktiskt har ett liv bakom kameran också, där de vill leva ett annat liv kanske. Men gud så glad jag blev ändå att Noora kom hem igen. Och en sak till, Penetrator - Chris och Eva, hur mycket shippar vi inte dem?? Jag älskade dem redan i ettan när Chris var anledningen till att Eva och Jonas gjorde slut, egentligen var det såklart mellan karaktärerna såklart men Chris hade en stor del i uppbrottet ändå, men redan där gillade jag Eva och Chris, medan min PIC gillade nog mer Jonas och Eva. 
 
Sen går det inte att undgå, Evak - Even och Isak som är huvudpersonerna i säsong tre. Så extremt fina och just att serien bygger så extremt mycket på intrevjuer från elever och människor - tycker att man känner igen sig så extremt mycket i serien, jag tycker serien tar upp relativa saker. 
 
 
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Skam <3

Svar: Älskar SKAM! <3
Ellie Dahlerus

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jag såg precis klart säsong tre nu, det är en väldigt bra serie :)

Svar: Det är verkligen det, den tar upp relativa saker och är bara sjukt fantastisk. :)
Ellie Dahlerus