2017

Hörrni, 2017, welcome!! Som jag har längtat efter 2017, för 2016 var en riktigt jäkla skitår... och när jag kikar runt både på instagram och facebook så ser man att det är helt galet många som tycker att 2016 var ett skitår. Vilket i mina tankar - jag förstår dem. Jag tycker ju också det. Jag brukar absolut inte ge nyårslöften - men sen kan man ha olika mål. Men det var som min kompis sa, vill man förändra sig så gör man det man behöver inte se det som en nystart bara för att det är nytt år men samtidigt, absolut - vissa behöver den sparken i rumpan för att göra skillnad. 
 
Men om man verkligen önskar att förändra sig själv så gör man det för att man vill och inte för att det är nytt år. Man måste bestämma sig innerst inne tror jag. Eller vad tror ni? 
 
Jag har inte så många mål i år, hur tråkigt och icke ambitiöst? Men ett av mina mål är att få mer koll på min ekonomi, samt mer koll på fonder och aktier. Men det är inget man blir expert på över dagen, men jag kan verkligen rekommendera gruppen på facebook Economista - kvinnor som gillar aktier och privatekonomi - fantastiskt bra grupp som startades av Isabella Löwengrip - Blondinbella som många känner igen henne som, och jag tror även Pingis Hadeinus var med också och startade den, strunt samma, men den gruppen växer mer och mer för varje dag och jag är sjukt glad att vara med i den gruppen. 
 
Man lär sig något nytt varje dag, även om man ibland tänker - nej jag fattar nada av det här inlägget, så fastnar något av det du har läst i hjärnan, vilket gör att när du hör talas om det igen så ringer det en svag klocka att du har ju faktiskt läst det någonstans förut. Vilket är ganska otroligt hur hjärnan snappar upp saker utan att man riktigt tänker på det. 
 
Och det är nog ett till mål är att bli mer allmänbildad, under hela min uppväxt har jag nog aldrig sett nyheterna, det blev ofta så, när jag var liten, då kunde jag vara med mina föräldrar när vi kollade på tv och sen sjasade de ut mig för att nyheterna kom och de ville inte att jag skulle höra om alla otäckheter i världen, vilket jag kan förstå, men det måste också vara lite skyldigt till mitt bristande intresse för vad som händer i världen, men samtidigt är jag intresserad av vad som händer, samhällskunskap var ju ändå bland det roligaste i skolan. Nu är det svårt att mäta allmänbildningen i sig, men att jag försöker lära mig något nytt varje dag, stort som litet. Läsa tidningen, kolla på nätet/tidning eller försöka mot min vilja se nyheterna. SÅ försöka lära mig något nytt varje dag. 
 
Vad kan mer hända under 2017? Att försöka hålla mer kontakt med mina vänner från gymnasiet, vi hade en lite reunion på juldagen, jag, Danny, Lizza och Rohollah, vilket var galet kul, vi satt i flera timmar och bara pratade, om vad vi har gjort under tiden, och vad framtiden har att bjuda på. Det är det värt. 
 
Det är tre viktiga men lite mindre mål -  att sträva emot.