Bono once Said...

Bono once said "Music can change the world, because it can change people" Det är precits vad som hände oss, det var musiken som i stort sätt förde oss samman och är ett av våra stora intressen tillsammans med en massa andra saker. Vi har gjort många roliga saker, men det som toppar nummer 1 måste nog vara vår resa förra året till Göteborg. (Självklart, var jag också tvungen att använda en del av bilden också.) 

Citat handlar om hur man ska förändra världen, en sak är helt säker, du har förändrat min värld. Alla gånger om. Jag ser på dig och blir sjukt imponerad av den person som du är, så vacker som du är, så omtänksam som du är, så underbar som du är. Jag tror säkert att jag inte är den enda som har träffat dig som känner såhär. Du kan absolut förändra världen till det bättre för många fler. 

Att vi nu är 20 år gamla/unga är helt sjukt, vilket gör att vi har känt varandra i snart 4 år. Gamla som unga, trötta eller pigga, du och jag, vi är partners in crime. Tillsammans ska vi utforska världen, se vad den har att erbjuda men vi börjar självklart med Göteborg i sommar. Japp det stämmer, vi ska dit i år igen, bara du och jag. 

Jag kan skriva en bok om hur mycket du betyder för mig, hur många gånger du har funnits där för mig, hållit mig nere på jorden, hjälpt mig, ställt upp för mig. Att ställa upp för andra är något av din starkaste egenskap. Du ställer upp, och säger ifrån när det räcker och när vi andra behöver en axel att gråta emot och luta oss tillbaka, så finns du alltid där. 

Du är inte bara min bästa vän, du är också min PIC (for life) och det handlar inte alltid bara om att finnas där för en person utan också att känna personen bättre än vad en själv gör. 

Att du och min syster är lika i de flesta situationer gör oss till varandras motsatser, lika men olika, varsin sida på ett mynt. Det är VI! Vilket jag är extremt tacksam för när vi är ute och reser, du vet varför...;)

Jag är så SJUKT stolt över dig, att ha dig som vän, oräkneliga många gånger har jag sagt det, men det tåls att säga igen. Världens bästa PIC, jag älskar dig och hoppas att vi får många fler år tillsammans. 

STORT FANTASTISKT MEGA JÄTTE GRATTIS PÅ DIN DAG VÄRLDENS BÄSTA PARTNER IN CRIME!! Vi syns på lördag! <3 <3 <3 <3 "Spill inte!!" 


Den världsberömda kladdkakan!! Sååååå god ! 
Bilden talar..


Såg att resten av mina bilder inte sparades från igår...men så rolig kväll med jacuzzibad och mycket skratt med härliga vänner. Och världens bästa partner in crime!