Planer

Just nu längtar jag till eftermiddagen när jag får träffa Bellan och Jenny❤️ utöver det så är det jobb som gäller och träning på kvällen. Och typ samma sak imorgon fast ingen dejt med tjejerna. Och så måste jag packa. Vi ska på kickoff med jobbet nu i helgen. Gud så fort det går. Känns som det var oktober nyss! När vi fick reda på allt. Helt galet ju. Tiden bara flyger. I helgen är det 80-tals fest. Helt galet. Jag är ju inte fan av att klä ut mig men vad gör man inte? Något åt det hållet blir det. Fast utan brillor. ;) 

Lunchdejt

Träffade Tobbe igår. Kändes så skönt och enkelt att bara prata ut. Kändes som en timme inte räckte till för att ta igen all förlorad tid. Men så kan jag känna även när jag träffar en annan människa i 5 timmar. Så känns inte det tillräckligt. 

Nu ska vi se

Godmorgon ...hmm vad är det för dag? Jo torsdag! Nu ska vi inte göra samma misstag som förra veckan. Har så smått börjat komma igång med träningen med Julia. Vilket är grymt. Men nu är jag trött på vintern. Nu får det bli vår och sommar. Och framför allt 2017...Visa fler inlägg