Vilken dag !

Åkte först till farmor och farfar. Stackars farfar är fortfarande krasslig och förkyld men farmor var piggare. Skönt. Satt och myste med dem innan vi skulle till moster och fira. Hela släkten på Lidingö måste man hinna med när man ändå ska dit. 


Pappa bar dator och mina skor! Så tog jag hundar och väska. Vet inte vad jag egentligen föredrar. ;) 


Den här var riktigt god, lite lagom, nu drack jag inte speciellt mycket men den var ändå god - jag som har lite svårt att dricka alkohol och så. Mest för att jag inte gillar smaken.

Sen rullade bilen till moster. Sång och paket och blommor. Mys! Alla kusiner på plats med kids. Älskar mina kusinbarn. Både Fabian och Bianca. Fabian på två månader var såå underbar. Och Bianca som fyller tre, så pigg och oj vad vi har lekt, vi har lekt med flygplan och hästar, båtar och lyftkranar och vi har flätat hår och hoppat och dansat. Nu sover nog skrutt skönt i bilen påvägen hem. Jag också för den delen. ;) 

Imorgon ska jag slappa mer, rider på kvällen, lovade att hjälpa Ulrika med insläpp också, så rider strax innan. Och imorgon är det movingday igen, då flyttar vi hem igen. Älskar att bo i huset vi bor i nu. 


Nu längtar jag till Göteborg och sommarplaner