Lunch !

Gick på lunch halv ett, blev sent idag. Hur sjukt? Det är såå mycket kunder. Det är i stort sätt vad varje inlägg har handlat om. För det är så mycket kunder, nu börjar ju sommargäster osv komma upp. Och det märks. Är redan ganska trött. Men det är lugnt. Bara att köra på. Ingen rast ingen ro. Men det är ganska underbart också så jag klagar inte. Vad är planen för er dag? 

Jag ska jobba och sen sticker jag till stallet, till min prinsessa och häxa. Hon kan verkligen vara en riktig bitch ibland. Polisen!

Syrran var och fixade pass idag och så får jag ett sms " X på polisen ?" Och då är 'X' en person som jag kände. Vilket jag visste att h'n jobbade där. Men det var ändå roligt att höra för jag har inte sett personen i fråga där. Men det voge något. ;) människor i uniform...
;)

Intensiv dag

Go' kväll alla läsare! Vad gör ni? Jag är helt slut. Det har varit sjukt intensiva dagar hela veckan. Och ändå är det bara onsdag imorgon. Hur sjukt?? Det har varit mååånga kunder, och folkströmmar. Vilket alltid är roligt med kunder men inte när man känner att man inte hinner klart. Men det är som det är. Precis som när jag gick i skolan är det intensiva dagar, samma mönster varje dag typ. Förut var det hundar, skola och plugg för att avslutas med hästar. Nu är det hundar, jobb, hästar. Helt galet. Men jag föredrar nog ändå att jobba, för när man väl går hem för dagen så kan man släppa jobbet. Pang bom. Det kunde man aldrig med skolan. Däremot nu när jag tänker tillbaka på skolan så känns det som att jag gärna skulle gå om flera klasser och bara insupa all information en gång till. Känns nästan som jag inte kommer ihåg någonting från skolan, om samhällskunskapslektionerna eller något sådant. Och nu tänker jag ändå tillbaka på högskoletiden också. Vet varken om det är positivt eller negativt. 

Just nu ligger massor med fokus på Julia och konditionsträning då hon blev så extremt tjock under veckan jag var sjuk. Jag skulle absolut vilja ha henne inne under nätterna i sommar. Dels för att riskera risken för fång och också för att hon inte ska äta upp sig SÅ mycket. Provade täcke från Sandra. Bästa! Styrkekramar till er! ❤️
Visa fler inlägg