Jag är imponerad

Hej i stugan. Galet att jag knappt hinner blogga. Har jobbat som en tok idag, men efter jobbet, så åkte jag till stallet. Jag är så imponerad av Julia. Älskade hästen. Jag mötte upp Jossan och Matilda i stallet och vi red porshanken, älskar den rundan. Dock med mitt lokalsinne så kommer jag inte riktigt ihåg hela vägen men då släppte jag tyglarna och lät Julia visa vägen. Det var magisk känsla att hon bara hittar runt...! Älskade hästen. <3 hon var otrolig hela ritten, helt magisk. Och blev hon tveksam så sökte hon sig till mig och ville ha vägledning. Sjukt vad jag älskar den hästen. 
Fullt upp

Det är galet mycket på jobbet, får hoppa in extra och köra dubbelt upp annars. Det är galet mycket. Men det är kul. Hade nog den bästa dagen idag...fick jobba med ett grymt team. Verkligen. Kändes så galet fantastiskt. Även om det var mycket på gång och pulsen rusade i 200 typ. Men jag klagar inte riktigt...än ;) älskar verkligen jobbet och när man får jobba, ibland saknar man dock när man har lite tid att samla ihop saker på jobbet, men brukar åka dit tidigare så jag kan ordna sådant. 

Men hoppar som sagt in och jobbar imorgon, sen ska jag väl rida. Se om jag får sällskap ut eller hur det blir. Kvällen var magisk. 

Ellie Goulding

Idag klockan 10.00 släpps biljetterna till Ellie Gouldings konsert den 3/3!!!!! Gissa vem som redan har biljetter??? JAG!! Och Emelie ❤️ vi köpte dem i onsdags på ett förköp...så skönt. I och med att vi båda jobbar idag så hade det varit svårt att köpa biljetter. Men nu har vi dem! Det känns helt otroligt. Så glad för det. Dock brukar jag inte lyssna på henne, men jag bara älskar Love me like you do, men det är typ den enda som jag har lyssnat på. Men hur som helst, kommer bli magiskt tror jag. Visa fler inlägg