Vintertid

Jag har ställt om mina klockor. Har haft den mest underbara helg någonsin. Har umgåtts med bara härliga människor. Träffade Danny i lördags och var med honom några timmar, fick lätta på hjärtat och bara vara med honom. Sen styrde jag bilen till Emelie. Underbart. Mer än så behöver jag inte skriva, för allt var underbart och vi hade en riktigt tjejkväll med övernattning och bara så skönt att vara med henne. Sen väntade den här på mig idag, och farmor och farfar är här❤️

Stel och spänd

Godkväll. Sitter äntligen i sängen med datorn. Love it. Åkte till stallet efter jobbet, lagom pigg efter en EXTREMT rushig dag, men det har varit bra ändå. Älskar teamet och kollegorna. Till ridpasset idag, en extremt spänd och stel häst, idag var ett typsikt skrittpass, endast för att få med henne och få igenom henne, mjuka upp henne. Tyvärr hade jag ingen wow känsla, har inte haft det sedan träningen men men, hoppas på den känslan. 
 
Längtar tillbaka till alla tävlingar!
 

Ressugen

Är riktigt sugen på att resa just nu. Vill bara ut och resa, se världen, eller ligga på en strand och vila upp mig. Drömmen. Kanske dags för semester? Hmm, nej har inte tid med det, måste jobba och kan inte lämna det när vi är kort om folk. Men det vore ganska skönt. Har ju jobbat konstant sedan i somras, det kanske inte är så långt men alla andra var ju uppvilade då de hade haft semester. Börjar bli lite trött. Men det är nog hösten också. 

Skulle så gärna vilja åka utomlands nu, ligga på en strand och inte göra någonting. Troligtvis blir det ingen resa på ett tag men skulle gärna vilja. 


New York 


Visa fler inlägg