Godmorgon måndag

Tröttare än tröttast idag. Jag är så galet trött. Har inte sovit en blund i natt typ och en lång vecka med fullspäckat schema och helgen väntas massvis med underbara saker. På fredag är det idolfinal, längtar tokmycket, på lördag är det julbord med jobbet och ev träning på söndag. Frågar man mig just nu säger jag nej till allt men får bita ihop. Hela den här månaden känns evighetslång, snart jul och saker inplanerade hela månaden känns det som. Trio

Vår gamla trio samlades idag. Så mysigt. 


Fika och en massa snack. Lizza ville inte vara med på bild. Saknar dem massvis. 

Black Friday

Black Friday och Thanksgiving, vi har tagit in ena delen men inte den andra till Sverige, tokigt...skulle vara så kul om vi kunde fira thanksgiving, gillar verkligen det, tror jag. Men ni såg ju alla reorna på black friday eller black weekend, jag köpte inte speciellt mycket men jag köpte faktiskt en nya ansiktskräm och tvätt, ville så gärna prova det märket så fick mail om att det har postats så kanske att jag får det i veckan då. Mamma tyckte att jag kunde unna mig det faktiskt. Så då gjorde jag det. Apotea hade black friday så köpte Blondinbellas produkter. 
 
hade så sjukt mycket hudproblem i somras som ni kanske kommer ihåg, skyltade inte jättemycket om det men ändå, så vi får väl se. De har fortfarande rabatt, IN OCH KÖP!! Länk HÄR!
Visa fler inlägg