Hinner knappt med

Jag måste lära mig att säga nej, tar på mig alldeles för mycket. Har nu ett kommande beslut att ta som kan vara avgörande för resten av livet och jag vet inte vad jag ska göra det är så galet att jag inte vet vad jag ska göra. Än så länge har jag inte diskuterat det med någon men det har gått över 24 timmar sedan jag fick det samtalet och jag måste bara göra något åt saken nu. Herregud. Mår illa av tanken men det kan vara så avgörande. 

Jobbet var super idag, alltid lika kul. Man lär sig något nytt varje dag och teamet är ju super, alla är trevliga och glada och positiva så det blir ju mycket lättare att jobba då. Och timmarna flyger förbi, man är så trött på morgonen att man håller på dö men dagen flyger förbi. Dock har inte min hosta släppt än vilket är superjobbigt. Kan få värsta hostattacken... 

Nu ska jag nog sova och hoppas att hostan är bättre imorgon. Någon dunderkur för hosta? Neeeej!

Sedan Göteborg har jag varit hes i rösten, småont i halsen och hostan kom några dagar efter. GALET jobbigt. Vad händer? Jag kan inte bli sjuk nu? Det har jag inte tid med. Verkligen inte, jag måste jobba, jag kan klara det jag måste. Jag vill vara frisk även om hela kroppen håller på stänga av just nu. 
Jag kan inte vara sjuk?!? Jag tillåter inte det. 

Jobbkompisar

Halloj! Sitter på lunchen nu, skönt att andas lite, det var kaos idag, det var så mycket människor, helt galet. Men kul är det. Och idag har vi fått en ny arbetare här också för sommaren, skoj! Det är en som går natur så vi har träffats innan och så. Och äntligen är inte jag den som är mest ny men han lär sig snabbt, ruskigt snabbt. Så vi får se, blir nog lite av en tävling. Haha. 

Men nu måste jag dra. Äntligen har det gått 9 dagar. 


Här är också en av mina jobbarkompisar. 
Visa fler inlägg