The Prince and Me

Har under de senaste dagarna bara pressat filmer, eller ja just nu har jag sett The Prince and me den är så bra. Jag såg den på 3:an men då var det del 2, så såg sedan 1 och såg att det fanns fyra filmer. Den filmen, jag bara älskar den. Så nu har jag på lunchrasterna på jobbet och på morgonen kollat på dem filmerna. SÅ bra, jag vet inte vad jag ska säga, bara älskar dem. Lite tråkigt att det är olika skådespelare, tjejen i första filmen är inte densamma som i de tre andra och den första killen är bara med i de två första men annars så. Det är det som är lite tråkigt men samtidigt förståeligt som skådespelare om man inte har tid eller så...
 
Det är en ganska klassisk story igenom hela filmen men det är något med den som jag bara älskar, totalt älskar. 
 
 
 
 
Jag har också hunnit kolla ikapp på PLL, och ska börja så småningom med Johan Falk. 

Hos Rebecka

Hela helgen var det fullt upp, på lördagen var vi i stockholm och på söndagen rullade bilen och familjen till Rebeckas gård, underbart. Så kul att träffa henne igen, och så fint dem hade det. Det blev mycket hästsnack och tävlingsplanering och träning men också spåra ur på studsmattan och lite sådant också. Så kul. 
 


Jossan tränade dem lite, alltid kul att se. Och jag fick rida zebra, hästen heter så. Hon kunde saker om hon ville, både skänkelvilning och öppnor och slutor. Och Becka som sa att hon inte kunde. ;) 
 

Hundarna fick också följa med. 
Visa fler inlägg