Födelsedagsfirande

Idag, vilken dag. Pappa fyller år på måndag men idag var kusinerna och farmor och farfar här och firade. Mys. Och pappa fick min present, då jag var helt enkelt inte kunde hålla tyst och allt annat. Av mig fick han Neil Young biljetter till Dalhalla med middagspaket. Och det var inte enkelt kan Jag säga. 

Jag brukar ha förköp men inte när det är uppe i Dalhalla. Surt. Och biljetterna släpptes i torsdags kl 10.00, tro inte att det var kaos på jobbet då?! Just då. Och att länken inte fungerade och ja allt strulade. Snacka om paniken. Och jag visste att pappa ville gå och att han och mamma hade pratat om att gå, så tänk om han skulle köpa biljetter ?!? Men det hade jag tänkt på, jag spärrade hans mobil och paddan hemma så han inte hade något internet alls, och på så sätt inte kan köpa biljetter. Och så fick han överleva tills idag eftermiddag. Ganska bra va? ;) mina kollegor tyckte att jag var lite taskig ändå...haha och det kan jag förstå men det var nyttigt också. 

Men annars så har vi firat och myst. Och kollat på Beverly Hills och Dracula untold. Och igår sysslade jag med detta med tända doftljus och julmusik.