Måndagsträning

Droppade förbi i stallet nu på kvällen, träffade Trollis, dock ingen bebis, aliss och Nettan var hemma men Wim och Tindra är här, så duktiga. Shit vilken utveckling. På jobbet har det varit galet. Nu har jag fixat backinboards för märkena och för Ultralight, men nu är det bara de 'vanliga' som ska upp men det tror jag att jag hinner imorgon. Får åka tidigare till jobbet så borde jag hinna. Hoppas bara det är någon där som kan låsa upp. 

Har inte rätt kläder i stallet, högklackat o h klänning. Hmm, inte det bästa. Lagom skitiga. Får ta andra till jobbet eller tvätta av dem. 

Måndag

Idag skickar jag alla lyckoönskningar till Alicia som börjar högskolan. Så duktig och så stolt över henne. Det kommer gå så bra så. 

Jag å andra sidan ska åka till jobbet, se hur inventeringen går och fortsätta med möbleringen. Idag bär jag en klänning från Pernilla Wahlgrens Collection. Love it.

RIX FM festival

Halloj! Sitter på bussen påväg hem, efter en fantastisk dag, mycket skratt, diskussion och mys med Sara och Jossan. Det blev även en del shopping med mig hem, Love it. Fick en del på min "Fangirling" lista gjorda, som att kolla Flattred av Isabella Löwengrip och även Mood Gallerian där Pernilla wahlgrens collection finns, köpte även en klänning där. Just Love it. 

Sen blev det en del mer som fick följa med hem. Vi gick även till Kungsträdgården och fick lyssna på RIX FM festivalen vilket var roligt. Har haft en superdag. 
Visa fler inlägg