Fler underbara bilder

Nu slänger vi in flera bilder från idag, när vi myste med hästarna. 
 
Vi börjar med en bild på mig och min kärlek, hon kommer alltid betyda så mycket för mig.
Jossan fick en kyss av Jack..haha. a bit roughly. 
Min tjej, min prinsessa min stjärna, min ängel som var sänt till jorden. 
Pussvänliga mular. 
Abosult bäst av dem alla, min syster. 
Lek med mig. 
Vi är jättesura...om vi inte får godis..
Okeeej, vi kan vara glada. 
Min och Jacks nyårs kyss ;)
Hon ser lite arg ut...insåg även att Jack stod bakom och retades. 
Även om han försöker se oskyldig ut...
Jag vill också vara med. 
Hej, jag har varit superduktig och är alldeles för söt så jag kan få en godis.
 
Tycker Q ser avundsjuk ut ;)
Jag fick en puss av Q
Selfie..:) Notera Jack bakom.
Haha Jack ville såklart vara med. 
 

Last day of the year

Det här året har varit så mycket blandade känslor, så galet. Vi gör en årresume eller något utan så mycket bilder, insåg att jag inte har så många under året på kameran. Jag firade in året med underbara vänner. Halva gymnasietiden klar...andra halvan slösade jag alldeles för mycket tid på vissa människor med alldeles för negativ engeri, vilket fick mig att må så mycket sämre. Jag mådde inte alls så bra under våren, jag trodde att jag mådde bra men när jag ser tillbaka så var det inte så bra. 
 
Men jag tränade som sjutton med Julia, vi tränade, jag var helt inställd på att tävla i år, vilket jag gjorde, i slutet av förra året (2013) gjorde jag en tävlingsplanering, vilket jag höll väldigt noga tills den sista tävlingen - då jag "tröttnade". Men annars lyckades jag pricka in varenda tävling som var uppskriven. Jag är otroligt nöjd med mig själv. Jag spenderade många timmar i sadeln och trimmade och slipade på detaljer. Julia har utvecklats något enormt, hennes och mitt första tävlingsår, ingen av oss har tävlat förut, och vi går ändå ut och levererar bra, kanske inte såg bra, men oj vilken skillnad på hästen jag red. Det finns fortfarande mycket kvar att träna på men hon har lätt kapacitet. 
 
Ask expolderade under våren, herregud vad mycket frågor, kränkningar, hot och hat jag fick. En massa frågor om personer. "Vem är han med stort H?" 
 
Sen när mamma bröt foten 16/4, inte kul. Där föll vi isär en hel del, herregud det var inte kul. Familjen höll på att trilla isär och skolan hamnade på efterkälken väldigt mycket. Men som jag slet med skolan, jag fick mina betyg och var ändå nöjd. Det var en del recovering från det sen. Bygga upp allt igen, få struktur på livet. 
 
Avslutade tvåan i gymnasiet, helt okej. Sa adjö till dåliga människor som bara tog energi utan att ge. Äntligen var det dags för One Directions konsert. Underbart, hade så mycket planering och allt blev kaos och sista minuten ändringar men det gick av stapeln. 
 
På sommaren samlade jag energi för sista året, slet med övningskörningen..dock inte teorin men den historien kan ni redan. Det vart en seg sommar, inte alls som jag önskade mig, men den spenderades ändå med bra vänner och underbara människor. mycket häst, under sommaren, red och tränade två stycken. Så galet kul. En nära person gick bort i cancer och det blev ändå tufft med allt. 
 
Jag kysste två killar under sommaren, hade någon typ av crush på dem. den ena som vi inte hade några krav alls - är fortfarande förvirrad för den relation vi hade men har bestämt mig för att den är över. Inte något halvdan relation här inte. Den andra killen som jag träffade senare på sommaren, träffade honom nere på Chappen, allt började en kväll när vi var ute i "baren" visst jag fick dricka men nej tack...livebandet spelade och vi gick bara förbi eller vi satte oss bakom dem utan att lägga mycket energi på det och jag och mina vänner babblade som sjutton om allt och inget, sedan vänder han sig om och frågar "Är det någon av er som snusar?" Haha. SÅklart inte. Efter det så började vi prata och sen dansade vi, haha dock kan jag inte dansa och inte han heller så vi både stod väl och försökte dansa... vi umgicks sedan några dagar. Men när chappen var över...jag såg honom inte ens sista dagen och vi hann inte säga hejdå. Sen dess har jag inte hört något från honom, vet knappt vem han är. 
 
Under hösten, sista året på gymnasiet påbörjat, kaos med nya lärare, unga lärare och nytt lag. Var otroligt ofokuserad i början, men mot slutet började jag fokusera mer. Många timmar av slit och plugg, och ändå inte tillräckligt. En kille tog mitt hjärta med storm när vi kom tillbaka, wow. Men efter sommaren var jag inte så sugen på något nytt, eller jo, men jag hade inte modet uppe till att göra något åt saken, så första delen av terminen när jag var ofokuserad så var han ofta i mina tankar. Crazy vad en kille kan göra...
 
När jag trodde att jag hade börjat få ordning och struktur efter att mamma bröt foten, då bryter hon bäckenbenet och än en gång rasar det, däremot inte lika mycket då vii inte hade hunnit bygga upp allt till vad det var. Det blev ännu mer distraktioner, jag hade jättesvårt att plugga, jag kunde inte alls fokusera. Jag slutade rida Julia och började fokusera mer, men tanken på att förlora henne störde mig också, drömmarna och planerna jag hade. Så många nätter jag låg sömnlös och grät och saknade henne. 
 
December och julen kom, jag var mer stressad än någonsin och var otroligt sen med julklapparna men det löste sig också. och One Direction på Idolfinalen, det var bara för härlg stämning, taket lyfte. 
 
Men nu, snart nytt år. Jag har fortfarande ångest för skolan, högskola och framtiden. Men men, det kan framtiden bjuda på tycker jag. Sammanfattningsvis så har inte 2014 varit mitt bästa år, men jag visste att jag skulle komma tillbaka till samma klass, samma skola och ja jag visste ändå lite ramar, vilket jag behövde. Det har varit otroligt känslomässigt år, mycket, hat, kärlek, oro och i princip alla känslor man kan ha. jag var en känslostorm. 
 
Jag hoppas 2015 bjuder på framgångsrikt år, många möjligheter, mindre skador och ändå bjuda på kärleken, där jag vågar satsa mer. Skriver jag utmaning känns det som jag kommer få de mest omöjliga utmaningarna men det är väl dem som gör att man lär sig hantera saker och situationer som kommer i livet. 
 
Nu ska jag förbereda inför ikväll. :)
 
 

Nyårs kyssen

Jag åkte till stallet med Jossan, hade hennes minneskort så hon var inte så glad på mig så fick betala med att åka med henne tillbaka och fota. Så jag fick pussa på mina älsklingar och önska dem ett gott nytt år. Varje gång så faller några tårar, när jag känner hennes doft och får pussa på henne. 
 
Bjuder på fler bilder senare. :) 
 
Är så galet nöjd över min nya laddare, underbar. Lovely. :) 
Visa fler inlägg