Nu säger jag godnatt

Detta har varit en gryn dag. Trots att jag är förkyld nu. Dunder förkyld dessutom. Skittråkigt. Det är mycket på spel septembermånad med tävlingar. Har vrålont i halsen och är täppt i näsa och huvud. Hur lycklig får man bli?

Jag är sjukt lyckligt lottad. Jag mår bra, jag har en underbar familj, har praktiskt taget tre hästar, två hundar och mat på bordet varje dag. Och nu med en mobil som är fullt fungerande. DET känns riktigt skönt. Jag hade haft min andra telefon i lite över fyra år, vilket är ganska otroligt. Hoppas på att denna håller lika länge. Det är målet i allafall. 

Idag så var jag som sagt i Täby, jag fick övningsköra dit, och vi lever ju? ;) väl där så köpte jag ett par VANS, jag älskar dem, de är lite mer rejäla än converse men ändå converse. Så stort plus från min sida. Han, som jag handlade för var riktigt snygg, kunde sitt jobb och var grymt charmig. 
Sen köpte jag två hårklämmor, det får ni bild på senare. Nya jeans från JC. 

Och sist men inte minst en ryggsäck, hade ingen bra väska till skolan, de flesta är så slitna, och så opraktiska. Så köpte en ryggsäck på stadium för 499kr. Har redan sabbat min rygg så mycket så nu är det slut på det. Förhoppningsvis. 

Skoja bara, sist men inte minst min telefon. Jag visste vad jag ville ha, så gick bara dit och sa vad jag ville ha så fick jag det. Underbart. Bytte även från Telia till tele2. Det som var så smart var att jag kunde byta in min gamla telefon, så fick 510kr tillgodo för att handla saker för i butiken. Så köpte faktiskt ett skal och ett par hörlurar, sen fick mamma resten. Då hon också slog till och köpte ett iPhone idag. Så nu är det bara pappa utan iPhone. Jag har silver, Jossan har svart och mamma guld. Alexander som jag handlade av, var så sjukt snygg, trevlig och kunde sitt jobb. Haha vilken tur jag hade idag?;) Så om en vecka får jag mitt gamla nummer. Just nu har jag ett tillfälligt så om du är intresserad så skriv i pm. Låter som jag är jättepopulär men vissa som läser bloggen har jag inte nummer till som kan vara nödvändigt. 

Påvägen hem åkte vi förbi stallet, den nya hästen har kommit. Tror en blandning av lipizzanare. Sen efter det har jag bara lekt med mobilen. *.* 

Dock kunde jag inte ladda ner snap, någon som vet varför? 

Jag är i himmlen

Bokstavligen, jag har köpt en ny telefon med bra surf och ja jag är i himlen. Sen har jag köpt en massa andra saker. Mer uppdatering senare. Visa fler inlägg