Feber, halsont och jag vet inte vad...

Herregud. Nu är jag nedbäddad! Pappa praktiskt taget släpade mig till sängen nu...mår verkligen pissdåligt ! Hade halsont och förkylning imorse..men det skulle ju inte hindra mig från hästens dag!! Så åkte dit med ett glatt humör..var utslagen efter en timme, bara att bita ihop i 7-8 h till. Där skulle det släpas på bommar och broar, grindar och springas med koner osv. Herregud vad det tar på krafterna.

När vi kom tillbaka till stallet så skurade jag rent transporten. Måste ju ha den lite ren och fräsch! Vi är ganska noga med att tvätta den efter varje träning eller tävling...det värsta tvättas alltid bort men idag tvättade jag ganska noga.

Sen hem - helt död i soffan...tittade på Spirit - mustangen från vildmarken. Eller vad heter den? Med te och en macka. Det blev bara värre...

Lite senare slog febern till..så här ligger jag med feber och halsont och snuva ch allt jag vet inte vad.


Träffade många underbara människor på plats och några bilder kommer upp. Jag och objektivet snackade inte samma språk idag - det tyckte att vi stod för nära och ville väldigt gärna fota bakom hästarna...

Nu måste jag sova,,,hoppas på tillfrisknande imorgon.

Bra och dåligt!

Hade en otroligt bra dag idag. Den enda dåliga är att både jag och Emelie är sjuka...shit! Vi är verkligen sjuka... Just nu ligger vi hemma hos var för sig i varsin soffa och är helt döda... Jag vet inte hur mycket jag har burit och sprungit osv idag. Sjukt vad man får motion som funkis.

Måste nämna att det var sjukt kul att se min gamla klasskompis Jonna som körde ponnytrav! Jätteroligt att se! Hon är otroligt duktig.

Men jag är som sagt helt slut, var slut efter bara en timme på Toftinge men det var bara att bita ihop och vara kvar i 7-8 timmar. Jag orkar knappt lyfta telefonen för att blogga..

Men vi hörs av fina läsare. ❤

Dagens outfit

Idag när det är uppvisning och jobb på schemat är det jeans från H&M och även ett linne från H&M en tröja från WRU och en jacka från CRW. Kepsen är från state of wow.com

Visa fler inlägg